Az Eleaf iStick S80 az Eleaf iStick sorozat új tagja, teste cinkötvözetből készül, megjelenése nagyon texturált. Ugyanakkor nagyon kompakt vape eszköz is. Beépített 1800mAh akkumulátorral rendelkezik, amelynek magassága csak 67,6 mm, szélessége csak 33,5 mm és vastagsága mindössze 25,7 mm. Nagyon kényelmes kézben tartani és könnyen használható. visz.

Az Eleaf iStick S80 maximális kimenő teljesítménye 80 W, és kétféle üzemmód közül lehet választani, az intelligens mód és az energiatakarékos mód. Intelligens módban az iStick S80 automatikusan felismeri az aktuális tekercsellenállást és a legjobb kimenő teljesítményt nyújtja. Teljesítmény üzemmódban a kimeneti teljesítményt a törzs oldalán található gombok segítségével állíthatja be, ami azt jelenti, hogy szabadon állíthat be 1W és 80W között.

Az Eleaf iStick S80 karosszéria oldalán található egy 0,96 hüvelykes színes kijelző is, amely minden gőzadatot megjeleníthet az Ön számára. Ezenkívül a törzs oldalán található egy C típusú gyorstöltő port, amely támogatja a 2A gyors töltést, amely lehetővé teszi, hogy a legrövidebb idő alatt teljes energiát kapjon.

Az Eleaf iStick S80-zal működő GZeno tartály rozsdamentes acélból és hőálló üvegből készül, ami nagyon tartós. A tartály 3 ml nedvtartalmú és 5 légszabályozó lyukkal rendelkezik.

Ezenkívül a GZeno Tank párosul Eleaf GZ 1.2Ω Coil vel. A tekercs ellenállása 1,2 ohm, ajánlott kimenő teljesítményünk 7-13 W. Ezen a kimeneti teljesítménytartományon belül a legtisztább ízt kínálja.

Az Eleaf iStick S80 mellett az Eleaf egy másik terméket is piacra dobott: Eleaf Glass Pen, jöjjön és tapasztalja meg.