A Eleaf iStick P100 Pod Mod Kit az Eleaf legújabb terméke. Luxus megjelenésű, beépített 3400mAh akkumulátorral, maximális kimenőteljesítménye 100 W, valamint 1,14 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes párás adat könnyed megértését. A 4,5 ml-es hüvely és a legújabb GZ tekercs gazdag ízt eredményezhet.

A Eleaf iJust 3 egy népszerű tollmodell az Eleaf-től. Beépített 3000mAh akkumulátorral rendelkezik, és maximális teljesítménye 80W. Két változata van, 6,5 ml és 2 ml. És visszahúzható felső feltöltési módszert alkalmaz, ami nagyon egyszerű és kényelmes.

A Eleaf Lexicon az Eleaf dobozmodulja. A doboz két 18650-es akkumulátorral működik, maximális kimeneti teljesítménye 235 W, két változata van, 6,5 ml és 2 ml. És számos szín közül választhat, többek között: piros, fekete, ezüst, káprázatos, kék, lila.

A Eleaf Pico Squeeze 2 egy nagyon kompakt vape eszköz. Mérete csak 56mm * 28mm * 97mm, ami nagyon kicsi és gyönyörű. Kis mérete ellenére akár 100 W teljesítményt is képes leadni. Lé kapacitása pedig akár 8Ml. Ez azt jelenti, hogy a nap folyamán kielégítheti az Ön igényeit.

A fenti termékek az Eleaf legnépszerűbb eszközei. Melyik tetszik?

Ezen kívül van még néhány népszerű Eleaf eszköz, amelyek tetszhetnek:

Eleaf iStick Mix

Eleaf Rotor Tank

Eleaf iStick Pico X Mod